ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
AYDIN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    • KURUM HAKKINDA
    • İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ
    • GEREKLİ BELGELER
  • YAYINLAR
    • TARIM TV
    • TÜRK TARIM ORMAN DERGİSİ
    • TARIM ORMAN BÜLTENİ
    • BİTKİSEL ÜRETİM
    • HAYVANSAL ÜRETİM
    • ORGANİK TARIM İYİ TARIM
    • GIDA VE BESLENME
    • TARIMSAL ALTYAPI
    • MİRAS DEVİR SÖZLEŞMESİ ÖRNEĞİ
    • TARIMSAL DESTEKLEMELER
    • TOPRAK, GÜBRE VE SU
    • AYDIN TARIM MASTER PLANI
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ
  • COVID-19 TEDBİRLERİ
  • GIDANI KORU
  • İKS-KYS
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • KALİTE EL KİTABI (KEK)
    • SÜREÇLER
    • PROSEDÜRLER
    • GÖREV TANIMLARI
    • ORGANİZASYON ŞEMALARI
    • TALİMATLAR
    • İŞ AKIŞ ŞEMALARI
    • FORM VE TABLOLAR
  • TİMER
  • ANALİZ (TOP. BİTKİ, S. SUYU)
  • HAVA DURUMU
  • TARIMSAL DESTEKLER-ASKI İCMALLERİ
  • DİTAP
  • % 50 HİBE DESTEKLİ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI
  • VALİLİK TEBLİĞLERİ
  • İRAP
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksAydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Yağhanelerin Hijyen Durumları ve Kaliteli Zeytinyağı Üretimi Konulu Toplantı Yapıldı.

4.8.2017 / Gösterim Saysı : 3268 / Arşiv

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aydın Ticaret Borsası ortaklığıyla İlimizde faaliyet gösteren 155 adet yağhane işletmesi ve İlçe Müdürlükleri personeline yönelik "Yağhanelerin Mevcut Hijyen Koşullarının İyileştirilmesi" ve "Kaliteli Zeytinyağı Üretimi" konulu toplantı, Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonununda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Aydın Gıda Tarımve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret AKTAŞ ; İlimiz için kaliteli zeytinyağ üretiminin önemini vurgulayarak zeytinyağında  taklit,tağşiş ve  insana yakışmayan işletmelerin açılmasına asla müsaade etmeyeceğim dedi. Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dekan Yrd. Doç Dr. Renan TUNALIOĞLU ve İl Müdürlüğümüz teknik personelince sunum yapılarak ; toplantıda kaliteli zeytinyağı üretiminde hasattan sofraya dikkat edilmesi gereken hususlar ile yağhanelerimizin mevcut durumları itibariyle Gıda Hijyen Yönetmeliğine uygunluğu değerlendirilerek, bu konularda hem farkındalık yaratılması hedeflenmiş, hem de talep ve beklentilerimiz gıda işletmelerine iletilmiştir.


​

Fotoğraf Galerisi (7)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Kadın Personelimize Yönelik "Kadınlarımızın Sa ...
  • Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum Etkinlikleri ...
  • Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum Etkinlikleri ...
  • Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum Etkinlikleri ...
  • Turunçgil Bahçelerinde Unlu Bit Zararlısı İle ...
  • Nisan Ayı Gıda Güvenliği Çalışmalarımız

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Adnan Menderes Mahallesi 508 Sokak DışkapıNo:1/D 09010 AYDIN

  • Telefon : 0256 211 30 00 (4 Hat)

  • Faks : 0256 211 30 10

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​